Градежни активности во населба Баби 6

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе изврши увид во градежните активности во населба Баби 6. Конкретно, пред јавноста ќе биде презентиран проектот за асвалтирање на улица бр. 7