Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Комплетно ќе се уреди кејот на река Отиња во Штип
-Ќе се рехабилитира земјоделскиот пат во месноста Средни Бавчи во Делчево
-Општина Карбинци ќе реконструира пат во атарот на село Таринци
-Општинските инспектори и СВР Струмица излегоа на терен за аерозагадувањето