Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Две инфраструктурни инвестиции го одбележуваат почетокот на годината во Струмица
-Општина Делчево е една од петте општини за спроведување на проект за подобрување на сообраќајот
-Почна пробивањето на патот до филтер станицата во Општина Карбинци
-Штипскиот градоначалник за годинава ветува повеќе капитални инвестиции во градот