Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Ниту една од зацртаните цели кои ЗЕЛС ги постави не се реализирани, вели градоначалникот на Општина Карбинци
-Предлог буџетот на Општина Делчево за 2023 е на дневен ред на седница на Советот
-Штипскиот градоначалник очекува историски највисок буџет во 2023
-Дветештипскијавнипретрпијатијадобијановидиректори
-Зградата на Општина Струмица официјално и практично отворена за младите