Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Селективност во постапките за дивоградби во Општина Штип нема да има, вели градоначалникот Јорданов.

Донација за ТППЕ Делчево од Швајцарија.

Првиот човек на Струмица беше единствениот градоначалник од земјава учесник на Македонско Бугарскиот економски форум.

Пред истекод на рокот завршена е и четвртата фаза од изградбата на речното корито на река козјачка во општина Карбинци.