Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Во Прага претставен проектот Струмица град со 100% електричен јавен транспорт
-Локален совет за превенција во Штип: Новиот мост на река Брегалница и централното градско подрачје се критични точки во градот
-Објавени конкурсите за општинските стипендии во Делчево
-Општина Карбинци одржа панел дискусија со цел заедничко креирање на буџетот