Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Со над шест милиони денари ќе се реконструираат санитарните јазли во ООУ „Ванчо Прќе“ во Делчево
-Младите во Струмица во изработка на Стратегија и Акциски план
-Штипската населба Осми ноември ќе добие повеќенаменско игралиште
-„Самун ем татлија“ повеќе од манифестација посветена на традицијата, културата и туризмот