Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Штетите од трите природни стихии во Лозово ги утврдуваат само локални комисии – државните вештаци не дојдоа
-Се евидентираат штетите од невремето во Делчево
-Гевгелискиот Совет ја одржа 11. седница
-Заврши изградбата на цевководите во Општина Карбинци
-Дојран го решава проблемот со водоснабдувањето
-ЈП Исар апелира градежниот шут да не се фрла во контејнерите за комунален отпад