Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Почнаа градежните работи за комплетирање на делницата до гевгелиско Ума
-Целосно е реконструирано подрачното училиште „Сандо Масев“ во струмичко Баница
-Во тек се градежните работи за реконструкција и проширување на критичниот дел на улицата „Острец“ во Делчево
-Во Општина Свети Николе во тек се повеќе градежни работи
-Штипската населба Железничка доби ново спортско игралиште
-Фирма избрана на тендер ќе се грижи за чистотата на Општина Дојран