Утре во периодот од 9 до 14 часот ќе се одржи крводарителска акција во Општина Карбинци.

Акцијата ќе се одвива во просториите на општинската зграда.

„Придружите ни се! Да даруваме крв денес, зошто утре можеби и нам ќе ни треба!-Се вели во апелот до сите жители во оваа општина.