Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Македонска Каменица најавува нови паркинзи и уредување на јавните површини
-Штипскиот градоначалник секоја среда ќе се среќава со граѓаните
-Енормното зголемување на јануарската сметка за струја на ЈП Исар може да доведе до повисоки сметки за штипјани
-Крушево ова лето центар на авантуристичките збиднувања – тест настан за Светското првенство во змајарство
-Ќе се отстранува објектот „Спортска сала“ во селото Долни Балван во Карбинци
-Струмичката детска градинка „Детска радост“ доби доградба со простор за згрижување на сто деца
-Директорот на гевгелиски „Комуналец“ најави повеќе капитални инвестиции со цел подобрување на животот на граѓаните