Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Гевгелија спроведе акција за чистење на дивите депонии
-Во 2022 ќе се реконструираат над 20 улици во Штип
-Ќе се интензивира легализацијата на дивоградбите во Карбинци
-Во Македонска Каменица се санираат штетите на канализациската мрежа настанати од фрлање цврст отпад директво во одводните шахти
-И оваа година роденденот на Тоше одбележан во знакот на хуманоста
-Заврши првата фаза од реконструкцијата на „Културниот дом“ со покриен пазар во Нов Дојран