Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Дојран во новата година влегува со ново јавно претпријатие за паркинг и туризам
-Мостот кој беше затворен поради тоа што попушти кога надојде реката Брегалница, а ги поврзува селата Долни Балван и Таринци, се уште не е пуштен во функција
-Родовата еднаквост за прв пат во буџетот на Општина Крушево
-Целосно пуштена во употреба штипската Бања Кежовица
-Усвоен буџетот за 2022 на Општина Пробиштип