Вчера советот на Град Скопје ја одржа третата седница во градското Собрание. Седницата беше одржава во три видео продолженија на Фејсбук страницата на Град Скопје.

Тука може да погледнете како се одвиваше дебатата за точките кои се најдоа на дневен ред.