Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Поради еднострано раскинување на договорот со компанијата за снабдување на   електрична енергија, Гевгелија се соочува со големи сметки за улично осветлување
-Прогласени најдобриот полицаец и пожарникар за 2021 во Куманово
-Свети Николе со најуспешните свои граѓани го прослави Свети Никола
-И Штип го одбележа Свети Никола, заштитникот на градот
– Крушевските пожарникари добија реновирана просторија и зграда