Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Започна реконструкцијата на фискултурната сала во ООУ „Никола Карев“ во Крушево
-Напролет се очекува да започне изградбата на нов кружен тек во Куманово
-Приклучувањето на нови општини кон ХС „Злетовица“ може да ја поевтини цената на водата
-Водоснабдувањето е еден од приоритетните проблеми на жителите на Општина Лозово
-Штипскиот бизнис сектор и локалната самоуправа одржаа работен состанок
-Со стратегија за нови понуди ќе се привлекуваат туристи во Дојран цела година
-Целосно затворен за сообраќај е мостот во Долни Балван во Карбинци