Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Буџетот и предлозите за новите управи на општинските институции пред Советот на Гевгелија
-Почна реконструкцијата на речното корито во Свети Николе
-Во Македонска Каменица почнаа активности за хортикултурно парковско уредување
-Во завршна фаза е отварањето на Канцеларија за млади во Куманово
-Штипјани може да предлагаат идеи кои би сакале општината да ги реализира идната година
-Конечно решение за проблемите со крушевската депонија, ќе се гради регионална
-Жените во Конче бараат поголемо учество во одлучувањето за локалната заедница