Од ЈП Лајка информираат дека рокот за испраќање предлози за програмата за работа за 2022 е завршен и се заблагодаруваат на сите за соработката.

Потсетуваат дека уште многу кучиња си го бараат својот дом. Преку видео приказна ги претставија станарите во стационарот кои чекаат да го најдат нивниот нов топол дом.