Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Се реконструира канализациската и атмосферска мрежа на улицата „Живко Чинго“ во Свети Николе
-Започна реконструкцијата на Младинскиот дом во гевгелиско Прдејци
-Општина Карбинци за периодот што следи, акцентот го става на асфалтирање нови   улици
-Преку младинска акција Виница доби реставрирани клупи и поубав јавен простор
-Закажана конститутивната седница на Советот на Општина Куманово