Се реконструира мрежата на улицата ,,Живко Чинго” во Свети Николе

Завршија работите на  канализационата и атмосферска мрежа на улицата ,,Живко Чинго” во Свети Николе.

Градоначалникот Дејан Владев најави дека во останува пуштањето на пумпите и веќе во текот на наредната недела се изврши технички прием и поврзување на домаќинствата.

-Веднаш ќе се постави гребен асфалт за да жителите го поминат зимскиот период без кал до изнаоѓање на постојано решение, рече Владев.