Лиско од Лајка, кој и по микрочипот на сопственикот кој го напуштил со скршен колк и ентропиум никогаш не доби казна, после неколку операции и долги месеци нега тој е сеуште наш, напишаа на Фејсбук од ЈП Лајка, при што споделија видео од Лиско.
Велат и покрај повиците за некој да го вдоми Лиско сеуште е привремен жител на Лајка.
Ако ве освои Лиско преку ова видео тогаш контактирајте ги Лајка преку vdomi@lajka.com.mk и Лиско да си најде грижлив сопственик.

Видео: ЈП лајка
Фотографија: Screanshot