Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Формиран делчевскиот Совет, Претседателот се откажа од надоместокот
-Максим Димитриевски го официјализира својот втор мандат како градоначалник на     Куманово
-Целосна реконструкција на две улици во Стар Дојран
-Граѓаните да пријават мини депонии, Исар се обврзува да ги исчисти за 24 часа
-Крушево работи на инфраструктура
-Се стави првиот слој асфалт на улицата „Панче Караѓозов“ во Штип