Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Продолжуваат градежните зафати на улицата Аргир Манасиев во Гевгелија
-Општина Куманово врши избор за најдобар субенир на град Куманово
-Младите претприемачи од Делчево на саем со свои идеи пред американската   мабасадорка Брнз
-Општина Каменица започнува со реализација на нова програма за енергетска   ефикасност
-Крушевскиот градоначалник и новите советници ги примија уверенијата и си посакаа успешна работа
-Иван Јорданов е новиот штипски градоначалник, доскорешниот Николов му ја   предаде функцијата