Изминатиот викенд во Градскиот парк се одржа „Градски пикник“ со делумно изменета програма. Планираниот chill zone, кој поради деновите на жалост беше откажан за време на фестивалот, беше реализирана изминатиот викенд во вид на Градски пикник.
Музичка програма, работилници за деца, спортски активности и многу забава беа составен дел од овој прв Градски пикник во парк.
Погледнете од видеото и фотографиите како тоа изгледаше: