Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Македонска Каменица ја одбележа Европската недела на мобилноста
-Започна изградбата на канализационата мрежа во светиниколско Мустафино
-Продолжуваат градежните активности на улицата „Св. Климент Охридски“ во     Гевгелија
-Општина Куманово обезбеди електронски уреди за општинските основни и средни училишта
-Штипјани ќе може да ги плаќаат своите сметки за вода електронски
-Продолжува реконструкцијата на дел од учицата Питу Гули во Крушево
-Основното училиште во Лозово доби сензорна соба