Погледнете визуелно како ќе изгледа клучката кај Визбегово, што ќе ги поврзе бул. Словенија и бил. Никола Карев, со што конечно ќе се стави крај и на честите застои и колони од автомобили, транзитни возила и камиони кои секојдневно го оптоваруваа овој потег од градот, а Скопје ќе добие уште едно функционално сообраќајно решение кое ќе го олесни движењето на возилата во тој дел од градот.