Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Социјалната зграда во Пробиштип е завршена, се чека на технички преглед
-Решени децениски проблеми со новите инфраструктурни проекти во Гевгелија
-Се пријавуваат штети од пожарите во делчевско
-Инсталација во форма на срце стана дел од Градскиот парк во Дојран
-Инвестиции во Општина Лозово
-Трка по повод Денот на независноста и Денот на општината во Крушево
-Жителите на Свети Николе конечно ќе добијат затворен базен