среда, декември 1, 2021

таг: Mиле Јаневски Џингар”

Модерна настава – понудата до завршените основци на отворениот ден во...

Средното општинско училиште ,,Mиле Јаневски Џингар” од Македонска Каменица денеска организираше отворен ден за промоција на образовните струки и профили во училиштето...