петок, декември 2, 2022

таг: Џанг Ѕуо

Во посета на Крива Паланка беше кинескиот амбасадор Џанг Ѕуо

Градоначалникот на Oпштина Крива Паланка, Сашко Митовски денеска оствари средба со кинескиот амбасадор во РС Македонија, неговата екселенција Џанг Ѕуо. На средбата, градоначалникот  Митовски...