петок, септември 24, 2021

таг: ЈСП

(ВИДЕО) Макфире Шаќири жена професионалка во „машка професија“ која руши стеротипи...

„За да постигнете големи нешта, не треба само да дејствувате туку и да бидете истрајни. Не само да планирате туку и да верувате“, вели...

Дополнителни сообраќајни линии на ЈСП по повод верскиот празник Задушница

Јавното Сообраќајно Претпријатие, инфрормира дека поради верскиот празник Задушница, утре  5-ти и во сабота 6-ти февруари, на линиите 59 (Карпош 3 - Кучевишка бара -...