вторник, септември 28, 2021

таг: ЈКП „Брегалница”

Ново возило за комунален отпад во ЈКП „Брегалница”

Комуналниот отпад во Делчево и поголемите населени места во општината ќе се собира со ново современо возило за собирање отпад. Возилото пристигна во дворот...