четврток, декември 8, 2022

таг: шахти

Македонска Каменица: Цврстиот отпад се фрла директно во шахтите

Вработените во комуналното претпријатие „Камена Река”  спроведоа акција на чистење на шахтите, каде се санираа штетите на канализациската мрежа од фрлањето цврст отпад директно...