сабота, јуни 10, 2023

таг: хигиена

Виница: Нови 182 метални контејнери за почиста животна средина и хигиена

Виница Општина Виница доби 182 метални контејнери за комунален отпад, во рамки на проектот за набавка на опрема за собирање и транспорт на отпадот...

Исчистени дворовите на поголемите исламски верски објекти во главниот град

ЈП Комунална хигиена – Скопје, реализираше активности за рачно и машинско миење на поголемите верски исламски објекти на територијата на град Скопје, во пресрет...