вторник, декември 5, 2023

таг: ФК Вардар

ФК Вардар со ново раководство во новата фудбалска сезона

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, сопственикот на Блу Скај инвесмент (Blue sky investments), Слободан Крстевски и Самоил Симев, поранешниот директор на ФК Вардар,...

Шилегов: ФК Вардар не е сопственост на Град Скопје, туку приватна...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов вели дека информацијата дека градот Скопје го враќа ФК Вардар е лажна информација, ова Шилегов го изјави во...