вторник, јануари 31, 2023

таг: фасада

Се гради енергетско-ефикасна фасада на ООУ „Ванчо Прке”

Деновиве започнаа градежните работи за изградба на енергетско-ефикасна фасада во ООУ „Ванчо Прке". Реализацијата на проектот е преку Договорот со ТАВ и за овој...

Со пари од ТАВ ќе се постави енергетско ефикасна фасада на...

Делчевското основно училиште „Ванчо Прке“ од Владата преку Договорот со ТАВ доби 5,1 милион денари за изградба на енергетско ефикасна фасада на училиштето. Договорот,...

Темелна реконструкција на штипското училиште „Тошо Арсов“

По многу години, во основното училиште „Тошо Арсов“ во Штип се врши темелна реконструкција на сите делови од училиштето. Во изминатите 2,5 години во...