четврток, декември 1, 2022

таг: учичиште

Свети Николе: Потпишан договор за реконструкција во ООУ “Гоце Делчев”

Општина Свети Николе потпиша договор со USAID во вкупна вредност од 1.500.000 денари, со кој се предвидени повеќе активности. Со донаторските средства ќе се...