вторник, септември 28, 2021

таг: учебна година

За првпат италијанска паралелка во гимназијата „Никола Карев“

Градоначалникот Петре Шилегов и министерката за образование, Мила Царовска ги посетија средношколците во гимназијата „Никола Карев“, на почетокот на новата учебна година. На сите...