среда, декември 1, 2021

таг: универзитети

Училиштата на градот Скопје со отворени врати за факултетите и универзитетите...

Од денеска, па се до 26 март, матурантите од средните училишта на Град Скопје ќе имаат можност да се запознаат со студиските програми на...