вторник, мај 11, 2021

таг: УМ1 и УМ2

Штип: Повторна јавна презентација и јавна анкета за измена и дополнување...

Ќе се организира повторна јавна презентација и јавна анкета по прелодг-планот за измена и дополнување на дел од Центар, дел од УБ1, дел од...