понеделник, декември 4, 2023

таг: уверенија

Ангов од денес и официјално со уште еден градоначалнички мандат

Старо-новиот градоначалник на Општина Дојран од денес и официјално со нов четиригодишен мандат. „Денес од Општинската Изборна Комисија ми беше доделено Уверение со кое официјално...

Градоначалникот и новите советници ги примија уверенијата, си посакаа успешна работа

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски и новоизбраните советници во советот на општина Крушево денес ги примија уверенијата за новите функции. Старо – новиот градоначалник...