недела, септември 19, 2021

таг: трчање

Tрчање во планински услови од 6 до 8 август во Крушево

Туристичката понува во Крушево се збогатува со уште еден настан. Во август ќе се одржи настанот „Krushevo Trail Chalenge“ кој содржи трки во трчање на...