петок, март 31, 2023

таг: трка

Улична трка на 4 септември во Крушево, угостителите со бесплатна храна...

На 4-ти септември во Крушево ќе се одржи улична трка во трчање на 5 километри во знак на одбележување на Денот на независноста и...

Виница го организираше „Чупино вертикал 2019“

„Чупино ветикал“ ја испиша втората страница од „Чупино треил“, по големата трка од септември минатата година. Педесетина маратонци од Македонија, Бугарија и од Белгија во...