вторник, септември 28, 2021

таг: томе христовски

Крушево: Со училиштен прибор и бонтон за успешен почеток на првачињата

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски со доделување на училиштен прибор и бонтон за деца им посака успешен почеток на првачињата на новата учебна...

Светското првенство во змајарство се одложува за 2023 година, Крушево останува...

Светското првенство во змајарство кое што требаше да се одржи од 17 до 31 јули, 2021 година во Крушево се одложува за 2023-та година. И...