понеделник, ноември 29, 2021

таг: тома христовски

Крушево: Градоначалникот и конзулот на Косово – договор за плодна соработка

Kонзулот на Република Косово во Македонија, Агим Красниќи ја посети Општина Крушево. На средбата градоначалникот Томе Христовски, разговарале за идна соработка меѓу конзулатот и општината...