понеделник, декември 4, 2023

таг: средства од самопридонес

Јорданов предлага референдумот за искористување на парите од самопридонесот да се...

Заедно со парламентарните избори да се спроведе референдум во Штип за искористување на средствата од самопридонесот. Ова го предложи градоначалникот Јорданов, потенцирајќи дека со...