сабота, јуни 25, 2022

таг: средношколци

Атрактивни мерки од Општината за средношколците од Македонска Каменица

Мотивирање на учениците за школување во средното стручно образование и поголема активност на наставниците, се целите кон кои ќе се води Општина Македонска Каменица...

Осумстотини скопски средношколци и наставници ќе бидат дел од проектот „Зборувам...

Во 23 средни училишта на Град Скопје деновиве ќе започне реализацијата на третиот циклус тримесечни онлајн курсеви за изучување на албанскиот, македонскиот и турскиот...

Најдобрата ученичка во ООУ „Страшо Пинџур“ наградена со 5000 денари од...

Првенците на генерација се гордост на родителите, но и гордост на општината. На Мелани Пешова првенец на генерација 2017-2021 во ООУ"Страшо Пинџур", општина Карбинци и додели...