петок, март 31, 2023

таг: средби

Општина Карбинци со покана до жителите заеднички да го креираат буџетот...

Општината и градоначалникот Виктор Паунов со повик до граѓаните активно да се вклучат во креирањето на буџетот за 2023 година. „Во следниве викенди 3,4 и...

Арсовска на билатерални средби со градоначалниците на главните градови од Балканот

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска оствари билатерални средби со градоначалникот на Истанбул, Екрем Имамоглу, како и со градоначалниците на главните градови Атина, Костас...

Предлози за одржлив и праведен развој на градот и еколошки чисто...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска оваа недела оствaри средби со претставници на граѓанската иницијатива Зелен Хуман Град, при што разговарале за предлозите за...

„Пензионерски поетски средби“ на локалитетот „Баргала“

Пензионери од Штип, Карбинци и Лозово читаа поезија и се дружеа на локалитетот „Баргала“. „Денес ја имав честа да присуствувам и да ги поздравам пензионерите...