понеделник, август 15, 2022

таг: спомен дом

Започна санацијата на кровната конструкција на Спомен –домот „Разловечко востание“

Денеска започнаа градежните работи за санација на кровната конструкција на спомен-домот „Разловечко востание“.  Работите ги изведува фирмата  СТИЛ КОНСТРАКШАН од Прилеп, а треба да завршат за 30...