среда, август 10, 2022

таг: специјално

(ВИДЕО) Како изгледаше презентацијата на новото специјализирано противпожарно возило

Противпожарната бригана на Град Скопје го доби новото специјализирано противпожарно возило кое е опремено со 45 метарска противпожарна скала, според сите европски и светски...