петок, октомври 7, 2022

таг: собирање

Крушево доби ново возило за собирање смет

Општина Крушево доби ново возило за собирање на смет. Возилото го обезбеди Владата, а се' со цел заштита на животната средина. „Со одлука на владата...

„Амфибија“ за собирање на пластичен и зелен отпад, набави општина Дојран

Сувоземно-пловен багер – „Амфибија“ за собирање на пластичен и зелен отпад (бујна вегетација) во Зоната на одржливо користење на Дојранско Езеро, набави општина Дојран. Инвестицијата...